Відмічаємо Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня, згідно Указу Президента України, проголошено Всеукраїнським днем бібліотек, який в у цьому році співпав з 65-ти річчям Центральної міської бібліотеки для дітей ім. О.Довженка.

З нагоди професійного свята, 29 вересня відбулись урочистості де бібліотекарів вітали начальник управління культури та туризму міської ради О.І. Шевчук, заступник начальника управління – начальник відділу культури управління культури та туризму С.М.Власенко, директор Чернігівської міської ЦБС – Н.І.Власенко, головний редактор журналу «Літературний Чернігів» - М.М.Ткач, голова Первинної Профспілкової організації ЦБС – Н.В.Крижановська.

З метою удосконалення бібліотечного обслуговування населення міста та формування позитивного іміджу бібліотек як центрів громадської активності у січні був оголошений загальносистемний рейтинг – конкурс «Краща бібліотека року 2017», за результатами якого, голова журі конкурсу, директор Н.І.Власенко оголосила переможців в номінаціях: - «Краща бібліотека року для дорослих» – бібліотека-філія №5; - «Краща бібліотека року для дітей» – бібліотека-філія №1 для дітей, які отримали дипломи та цінні подарунки.

Подяками за кращий буктрейлер з популяризації сучасної української літератури були відзначені бібліотека-філія №1 для молоді та бібліотека-філія №2 для дітей. Музичне вітання для бібліотекарів та шанувальників книги підготували музична школа для дітей №2 ім. Є.Богословського, Палац культури художньої творчості для дітей та юнацтва, циркова студія «Тріумф», бібліотекар Канадсько-українського центру Іван Баран.

Кiлькiсть переглядiв: 168