Відкриття фотовиставки "Світ очима жінок"

3 березня о 15:00 відкриття фотовиставки "Світ очима жінок"

На фотовиставці будуть представлені світлини з колекції Міжнародної фотовиставки «Світ очима жінок», яка вже експонувалась у Хайфі, Одесі, Маріуполі, Харькові та Вітебську.
Подивитися на світ крізь призму жіночого погляду нам пропонують жінки-фотографи із України, Ізраїлю, Білорусі, Латвії, Німеччини, Австралії, Франції, Італії, Молдови, Канади тощо.

Ця фотовиставка запрошує кожного з нас зазирнути у світ творчих жінок, побачити тонкі промені світла їх душевного спокою та ніжності. Можливо, як раз у цьому і виявляється головна сутність жінки: у ніжності та бажанні бути сильною, володіти впевненим і позитивним поглядом на життя.

Жінка традиційно уособлює в собі красу всього людства. Вона часто керується вродженим почуттям прекрасного у власному житті, яким і прагне поділитись з оточуючими. Звичайно, що творчість тільки допомагає жінці реалізувати своє вміння бачити красу нашого світу і донести її до інших.

Завітайте на виставку «Світ очима жінок» та переконайтеся у неповторній красі того світу, що відкриває нам кожна творча жінка.

Кiлькiсть переглядiв: 319