Книга для батьків підлітків

/Files/images/BookNews_chitalnogo_zalu/107634498_3153122944770424_8101372090779152420_o.jpg

І наостанок – книга для батьків підлітків: ДЖЕСС П. ШАТКІН «НАРОДЖЕНІ БУТИ ВІЛЬНИМИ. ЧОМУ ПІДЛІТКИ РИЗИКУЮТЬ ТА ЯК ЗАХИСТИТИ ЇХ ВІД НЕБЕЗПЕК»

Підлітковий період - найскладніший етап дорослішання,як для дітей, так і для батьків. Батьки чекають підліткового віку своїх дітей, як чогось дуже страшного. Вони розуміють, що буде важко, але як саме буде, як довго і як себе поводити в той період з підлітком – забороняти все чи дозволяти все, допоможе книжка Джесса П. Шаткіна –визнаного американського спеціаліста, фахівця у галузі громадського здоров’я, викладача дитячої та підліткової психіатрії та педіатрії на медичному факультеті Нью-Йоркського університету.


У цьому віці діти здаються некерованими бунтарями. Підлітки протестують проти всього відразу. Але найгірше те, що вони висловлюють свій протест будь-яким способом, навіть саморуйнацією. Джесс П. Шаткін провів глибоке дослідження підліткової психіки. У книзі представлені практичні поради і медичні висновки. Вся інформація заснована на наукових даних і особистому досвіді автора. Книга допоможе батькам зрозуміти, що відбувається у свідомості дитини насправді. Завдяки цьому Вам вдасться вибудувати здорові відносини зі своїми дітьми. Написано дуже зрозумiлою мовою, легко та по сутi.

Кiлькiсть переглядiв: 363