Огляд науково-популярного журналу "Колесо Життя"

/Files/images/zal_perodiki/cov_kg_2(138)_2021_www-750x1000.jpg

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ – ПОЦІНОВУВАЧІ ПОПУЛЯРНИХ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ! РОЗПОЧИНАЄМО ОГЛЯДИ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ, З ЯКИМИ МОЖНА ВІДПОЧИТИ В ЗАТИШКУ БІБЛІОТЕКИ ЧИ ВДОМА, КОРИСНО ПРОВЕСТИ ДОЗВІЛЛЯ, ДІЗНАТИСЬ БАГАТО ЦІКАВИНОК ТА ОТРИМАТИ АКТУАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ.

Читальний зал Чернігівської міської центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського передплачує науково-популярний журнал «Колесо Життя: шлях душі в реальному житті».

Журнал виходить 4 рази на рік. Він містить багато цікавої позитивної інформації, статті з психології та розвитку особистості, самопізнання, вивчення внутрішнього світу, енергетику людини, рекомендації з пошуку сенсу життя, боротьби зі страхами, подолання депресії, проблем у взаєминах батьків і дітей, гармонізації стосунків чоловіка і жінки, природу грошей, виникнення почуттів, тощо.

Не випадково видавці назвали журнал - «Колесо Життя». Життя циклічне, і все в ньому йде по колу. У нас завжди є вибір – відкритися новому чи піти за старим. Спираючись на звичне, зрозуміле, добре відоме, ми рухаємося по колу. І тільки вийшовши на нову дорогу, ми можемо мати надію, що в нас з’явиться сила, яка побудує місток між нинішнім та невідомим, між нами та нашим майбутнім.

/Files/images/zal_perodiki/306l.jpg

Це – журнал-мотиватор. Його не дарма називають інструментом індивідуального розвитку. Він дуже допомагає в плані вдосконалення самого себе, дозволяє зрозуміти і розкрити себе і оточуючих, змінити погляд світовідчуття з негативного на позитивне, побачити інші кольори. Наповнений притчами, прикладами з життя, він змушує діяти.

Кожен новий випуск дивує своєю оригінальністю і унікальною обкладинкою, на якій завжди знаходиться коротка інформація про зміст номера. Видання якісне, повно кольорове, глянцеве, гарно ілюстроване, його формат зручний у читанні, має великий шрифт. Окремо зауважимо на роботу дизайнерів. Наскільки точно підбираються ілюстрації до кожної статті. На сторінках журналу нерідко можна побачити картини відомих світових художників.

Цей журнал дійсно знахідка для тих людей, які хочуть по-новому подивитися на світ. Для тих, хто бажає поліпшити своє життя, зрозуміти сенс життя, прагнути до кращого, досягаючи успіху.

/Files/images/zal_perodiki/31429.jpg

Журнал виходить з 2006 року. Його перші випуски користуються популярністю і сьогодні. Кожен номер журналу присвячений певній темі. Статті підібрані відмінно і допомагають розглянути тему різнобічно. Наприклад, 2020 рік - Вузол щастя, 2020 - Ритми життя, 2020 рік - Пульс серця. Можна починати читати з будь-якого номера і будь-якої сторінки.

Журнал двомовний: деякі статті публікуються російською мовою. Він містить сім великих розділів: Сенси, Дискусії, Натхнення, Інтерв’ю, Практикум, Тенденції та Емоції.

Автори статей журналу - психологи, коуч-тренери, психотерапевти, творчі люди, які діляться своїм досвідом, баченням і професійними навичками. І оскільки автори статей люди, які дотримуються різних світоглядних концепцій, напрямків і релігій, а також різних професій, статті в журналі різноманітні і самобутні.

В кожному номері журналу у розділі «Емоції» міститься інформація про книги та фільми, на які журнал радить звернути увагу(коротенька анотація на книгу або фільм).

У рубриці «Думки на тему» журнал добирає цитати і вислови відомих людей, публікує притчі і афоризми мислителів співзвучні реаліями нашого життя.

Нагадуємо, що читальний зал впровадив послугу користування періодичними виданнями з фонду бібліотеки.

«Користування на визначений термін»:
  • «на ніч»

видача свіжих номерів періодики з 16:00 год. робочого дня до 10:00 год. наступного дня

  • «на тиждень»

видача окремих номерів журналів, крім останнього, на 7 календарних днів

Кiлькiсть переглядiв: 140